Klik op de link voor de recente de stierenkaart van Ki-Service Clemens. U kunt het bestand ook downloaden.

Stierenkaart - Fokstieren

Wij hebben een ruime keuze in sperma van Holsteinstieren. Deze voorraad is afkomstig van verschillende leveranciers. Omdat wij alvast een selectie hebben gemaakt, kiest u bij ons altijd voor sperma van topkwaliteit. Wij hebben een ruime selectie van stieren, zodat wij al onze klanten van dienst kunnen zijn met onze voorraad.

Stierenkaart - Overige rassen

Ki-Service Clemens draagt het inkruisen met andere rassen een warm hart toe. Binnen het Holsteinras is er sprake van een steeds nauwere bloedvoering. Om inteelt te voorkomen ligt het voor de hand om andere rassen in te kruisen. Het inkruisen van verschillende rassen heeft grote voordelen voor de weerstand en diversiteit binnen de koppel. Het resultaat is dan ook een sterke en levenslustige veestapel.

Sinds de start van Ki-Service Clemens hebben een vruchtbare samenwerking met X-Sires crossbreeding. Standaard hebben wij daarom een selectie van stieren van X-sires op voorraad. Natuurlijk kunnen wij ook snel alle andere stieren van X-Sires leveren. Het aanbod van X-Sires is te vinden op: www.x-sires.com.

KI Service Clemens

Contact

Postadres
Unikenkade 45
9503 PE  Stadskanaal

 

Telefoon   06 3070 3190
E-mail   info@ki-service.nl
Band   0599 64 88 62