Voor de opgave van tochtige koeien belt u bandnummer: 0599-648862

Om een koe drachtig te krijgen is insemineren een slimme keuze. Om de tocht in de gaten te houden kunt u gebruik maken van de tochtdetectors van Kamar die wij in ons assortiement hebben. Met insemineren kiest u voor een snelle en hygi├źnische handeling. Door te kiezen voor Ki-Service Clemens kiest u ook voor een hoog bevruchtingspercentage. Bovendien ondersteunen wij u met een gedegen fokprogramma voor een optimale genetische vooruitgang. 

Afhankelijk van uw wensen leveren wij het sperma dat past bij uw bedrijfsvoering. We kunnen dit goed afstemmen, omdat we gebruik maken van diverse leveranciers. Kijk voor een overzicht van onze voorraad op onze meest recente stierenkaart. Onze huisleverancier is X-sires. Wij hebben goede ervaringen met het gebruik van sperma van X-sires op het gebied van de gezondheid en de productie van de veestapel. Daarom passen we de producten van X-sires regelmatig toe bij onze klanten.

IMGP3038  1 1 crop

Wij helpen u met de dracht door uw koeien te insemineren. Voor het insemineren werken we met vijf zelfstandige specialisten. Door de onze unieke manier van werken liggen onze bevruchtingspercentages steevast ruim boven het landelijk gemiddelde. Dit betekent dat u bij ons vaker voldoende hebt aan een inseminatie. Dit scheelt geld en vooral veel tijd.

Onze ervaring met insemineren

Na de tweede wereldoorlog heeft het insemineren een enorme doorbraak bereikt. Eerder was het zo dat bijna iedere veehouder een eigen stier had, of in de omgeving een stierhouder was gevestigd waar men met de koeien heenging om te laten dekken. Vooral door de vele dek-infecties, en het gegeven dat dit erg veel tijd kostte, werd er naar alternatieven gezocht. Dit werd gevonden door de koeien te laten insemineren. Ki-Service Clemens verleent deze dienst en Leon heeft al meer dan 40 jaar ervaring. Het succes van Ki-Service Clemens is terug te zien aan de zeer hoge drachtigheidsresultaten.

KI Service Clemens

Contact

Postadres
Unikenkade 45
9503 PE  Stadskanaal

 

Telefoon   06 3070 3190
E-mail   info@ki-service.nl
Band   0599 64 88 62