Speciaal voor onze klanten hebben wij een select aantal ondersteunende producten in huis. Wij leveren dit tijdens ons reguliere bezoek aan uw bedrijf. Om die reden brengen wij hier enkel de te verkrijgen producten in beeld. Bestellen doet u gewoon persoonlijk bij onze medewerkers. Stuur gerust een e-mail als u vragen hebt aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Lees hier verder voor onze producten van:
- Bflex
- Milk Bar
- Udder Comfort en
- Kamar

Bflex oormerken

Bij ons koopt u unieke oormerken met het logo van Ki-Service Clemens. Wij leveren Bflex oormerken met een levenslange garantie. Wij hebben deze oormerken geselecteerd, omdat ze zeer sterk zijn en goed leesbaar. Wij hebben de de nummers snel in huis, zodat wij snel kunnen leveren. 

img 9031Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van de oormerken van Bflex. Deze oormerken zijn eenvoudig aan te brengen. Ze zijn zeer flexibel, draaien makkelijk en hebben een vaste afstand tussen de twee delen. Daardoor dragen ze comfortabel. De verbinding is sterk, waardoor ze niet uitvallen. Door het hoge contrast is de tekst goed leesbaar en de streepjescode goed te scannen. Neem gerust een kijkje op www.bflexoormerken.nl.

bflex runderoormerken coll 2

afbeelding afkomstig van bflexoormerken.nl

Milk Bar

Bij Ki-Service Clemens is de originele Milk Bar en spenen te krijgen. Milk Bar is ontwikkeld in Nieuw Zeeland door een veehouder. Hij zag ook het verschil bij zijn kalveren en besloot dit beter te onderzoeken. Hij kwam erachter dat een kalf de melk langzaam en dus niet te makkelijk binnen moet krijgen.

schermafbeelding 2020 10 22 om 09.00.43

afbeelding afkomstig uit brochure MilkBar

In de melkveehouderij worden kalveren zo snel mogelijk gescheiden van de koe. Ondanks dat ze apart staan van de koe, drinken ze nog biest of melk. Hoe ze die melk drinken heeft direct invloed op de gezondheid en ontwikkeling van de kalveren. Te snel drinken is ongezond. Als ze rechtstreeks uit de uier drinken, dan doen ze er wel vijf minuten over om een liter melk te drinken. Vaak worden kalveren gevoerd uit een emmer of trog. Er zijn ook eenvoudige speenemmers in gebruik. Hiermee drinkt het kalf veel sneller. Door de snelheid waarmee het kalf drinkt, heeft het niet genoeg tijd om de melk goed te verteren. Een zichtbaar gevolg is dat het kalf diarree ontwikkelt. Onzichtbare gevolgen zijn er in de groei en ontwikkeling. Beter drinken zorgt voor betere ontwikkeling en meer comfort bij kalveren.

schermafbeelding 2020 10 22 om 09.05.04

afbeelding is afkomstig uit de brochure van MilkBar

Milkbar heeft een speen ontwikkelt waarbij het kalf flink moet zuigen waardoor de melk op een natuurlijke manier langzaam in het kalf komt. Een gevolg van stevig moeten zuigen is dat het kalf veel speeksel ontwikkelt. Dat speeksel is ook van groot belang voor een goede vertering van de melk door het kalf. Bovendien helpt het speekselen bij de ontwikkeling van een goede weerstand. Daarom helpt Milk Bar bij het bevorderen van een goede gezondheid van het dier. Niet alleen als kalf, maar ook in het verdere leven.

Voor uitgebreide informatie en het productaanbod kijk je op de site van Milk Bar.

Udder Comfort

Voor de verzorging van de uier adviseert Ki-Service Clemens het gebruik van Udder Comfort. Het heeft een kalmerende werking en zorgt voor een goede doorbloeding. Vlak na het afkalven en bij ziekte, zoals mastitis zorgt Udder Comfort voor een snel herstel. Door de eenvoudige toepassing van de spray hebt u makkelijk een goed resultaat. Het resultaat is terug te zien aan een lager celgetal, minder mastitis en soepele uiers.

 uddercomfeort blauw 500 ml

 uddercomfeort geel 500 ml

 uddercomfort blauw 4l

 

 

 

Kamar tochtdetectors

Voor een goed beheer van de vruchtbaarheid is het belangrijk om de tocht binnen de koppel goed in de gaten te hebben. Met de tochtdetectors van Kamar ziet u tijdig en duidelijk welke dieren tochtig zijn. 

schermafbeelding 2020 10 22 om 10.37.41

De detector verkleurd als de koe is besprongen, wat het duidelijkste signaal is dat de koe klaar is voor een volgende dracht.

KI Service Clemens

Contact

Postadres
Unikenkade 45
9503 PE  Stadskanaal

 

Telefoon   06 3070 3190
E-mail   info@ki-service.nl
Band   0599 64 88 62