Van kleins af aan ben ik gek op dieren. Ik ben opgegroeid tussen de koeien op de boerderij van mijn zus en zwager in Nieuwkoop. Zij runden in de jaren '70 een melkveebedrijf met 170 melkkoeien. Voor die tijd was dat een groot bedrijf. Daarom was er voor mij altijd iets te doen.

Leon Clemens

Mijn aandacht ging niet uit naar de trekkers, maar naar de koeien. Zo was ik bijvoorbeeld al vroeg bezig met het registreren van tochtige koeien. 

De aantrekkingskracht van de dieren heeft mij geïnspireerd om naar de Middelbare Landbouwschool te gaan. Daarna heb ik mij gespecialiseerd door het behalen van mijn diploma tot runderinseminator. In 1995 heb ik mijn diploma tot embryotransplanteur behaald. Embryotransplantatie was toen nog een nieuwe ontwikkeling. Dit specialisme ligt mij heel goed en de passie voor vruchtbaarheid is altijd gebleven. Dat wordt vooral ingegeven doordat vruchtbaarheid van dieren afhankelijk is van de totale verzorging van de koe. Ik ben in mijn werk op zoek naar de kansen om bedrijven beter te laten presteren door het koeienwelzijn te vergroten. Want een gezonde koe is een vruchtbare koe. En een vruchtbare koe is een productieve koe.

Leon is uw beste keus voor
inseminatie en embryotransplantatie

KI Service Clemens

Contact

Postadres
Unikenkade 45
9503 PE  Stadskanaal

 

Telefoon   06 3070 3190
E-mail   info@ki-service.nl
Band   0599 64 88 62